15.6 C
België

MODELD, de app die de modellenwereld heruitvindt

Karim El Sabeh, een visionaire Libanese ondernemer met thuisbasis in Parijs, heeft MODELD op de markt gebracht. MODELD is een revolutionaire app die de modellenwereld opnieuw definieert. Geïnspireerd door de gebreken van het traditionele systeem, dat als rigide en exclusief wordt ervaren, ontwierp El Sabeh de app MODELD om een gat in de markt te vullen en een directe en inclusieve verbinding tussen modellen en bedrijven in verschillende sectoren mogelijk te maken.

Een innovatieve visie – De MODELD is ontstaan vanuit de wens om modellenwerk te democratiseren en traditionele barrières te doorbreken door middel van een veilig en inclusief platform. “We willen niet alleen individuen met elkaar verbinden, maar ook een gevoel van samenhorigheid creëren onder een diverse groep,” zegt El Sabeh. Deze toewijding vertaalt zich in verificatieprocessen, transparante transactiesystemen en evenementen om de vaardigheden van gebruikers te versterken.

De kern van MODELD is een geavanceerd filtersysteem dat is ontworpen om een optimale match tussen modellen en professionals te maken. Het algoritme voert een grondige analyse uit van de engagementgegevens, waardoor de behoeften van elke partij nauwkeurig in kaart wordt gebracht.

MODELD onderscheidt zich door zich te gedragen als een gemeenschap in plaats van een traditioneel bureau. Door onze keuze om geen commissie te nemen van de verdiensten van modellen maken wij het verschil. Deze beslissing onderstreept de toewijding van het platform aan het bevorderen van connecties in plaats van het genereren van winst door de modellen. “Ons succes wordt gemeten aan de hand van het volume en de kwaliteit van de connecties die door onze service worden gefaciliteerd, niet aan de hand van commissie-inkomsten”, zegt El Sabeh. Door abonnementsopties te overwegen, wil MODELD toegankelijk blijven en inspelen op de behoeften van gebruikers.

De toekomst is MODELD – “We streven ernaar het ultieme platform voor professionele connecties te worden en modellenwerk toegankelijk te maken voor iedereen”, benadrukt El Sabeh. MODELD is niet zomaar een app; het is een initiatief dat in het teken staat van innovatie, gemeenschap en gelijkheid. Onder leiding van de visie en vastberadenheid van Karim El Sabeh belooft MODELD de komende jaren een revolutie teweeg te brengen in de branche.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Karim El Sabeh, oprichter van MODELD.
modeld.app

Lees ook:
Almine Rech: “Ik heb het nooit als een obstakel ervaren om een vrouw te zijn in de kunstwereld”
Luxaviation, een nieuw tijdperk in privé- en zakenreizen
De duurzame erfenis van Virginie Morobé

Latest article