20.8 C
Belgique

Luxaviation, een nieuw tijdperk in privé- en zakenreizen

Luxaviation Belgium, voorheen bekend als Abelag, de vertrouwde partner voor privé- en zakenreizen in Europa sinds 1964, blijft zijn stempel drukken op de luchtvaartsector met innovatieve concepten, een gemoderniseerde vloot en een groeiend exclusief mede-eigenaarschapsprogramma – SkyClub.

De nieuwe directie van Luxaviation Belgium brengt een jong en dynamisch team met zich mee dat volop inzet op innovatie en vernieuwing van de vloot. Met 25 zakenjets in België en meer dan 240 vliegutigen en helikopters actief op wereldwijd niveau, heeft Luxaviation Belgium, dat deel uitmaakt van de Luxaviation Group, de afgelopen twee jaar sterk geïnvesteerd in de modernisering van de Europese vloot. Het meest opmerkelijke element van deze evolutie is echter de snelle ontwikkeling van het SkyClub programma.

SKYCLUB – EEN UNIEK PROGRAMMA VAN MEDE-EIGENAARSCHAP

Het SkyClub-programma van Luxaviation biedt een exclusieve kans om mede-eigenaar te worden van een zakenvliegtuig. Het programma is speciaal ontworpen voor klanten die de eerste stap willen zetten richting eigenaarschap. De SkyClub vloot bestaat uit gloednieuwe toestellen en biedt investeerders de mogelijkheid om individuele aandelen te kopen die perfect aansluiten bij hun jaarlijkse vliegbehoefte. De vloot is overigens uitgerust met de nieuwste veiligheidsen branstofbesparende technologiën, wat resulteert in zeer lage operationele kosten.

Op dit moment geeft SkyClub de voorkeur aan de Cessna CJ4 Gen2, een 8-zitter van Textron Aviation, die zonder moeite alle Europese bestemmingen kan bereiken. De Luxaviation-groep heeft de afgelopen twee jaar met succes vier van deze toestellen aan zijn vloot toegevoegd. Een vijfde levering staat gepland voor eind maart 2024. Inschrijvingen voor het volgende en dus 6de toestel zijn vanaf heden mogelijk. Dit jaar wordt SkyClub uitgebreid met andere vliegtuigtypes, zoals de Citation M2 en Citation Latitude.

«Als management bedrijf baten we verschillende types vliegtuigen uit, waaronder Dassault Falcon, Bombardier Global en Cessna Citation Jets. Sinds de ontwikkeling van het SkyClub-programma is vooral de categorie Citation Jets sterk in opmars in België. Met onze 5 Citation CJ4 Gen2’s zijn we de grootste operator van dit type in Europa. Het is dan ook onze ambitie om onze vloot verder te ontwikkelen via SkyClub, zowel in België als in de buurlanden.»

Ward Bonduel – CEO Luxaviation België Het SkyClub-product onderscheidt zich voornamelijk dankzij de voorafbepaalde maandelijkse kosten en exclusieve voordelen die meestal alleen toegankelijk zijn voor eigenaars die een volledig toestel bezitten. Zo kunnen mede-eigenaars vliegen op moeilijk bereikbare luchthavens, zoals La Môle, de ideale luchthaven om naar Saint-Tropez te reizen. De initiële SkyClub overeenkomst geldt voor een duur van 5 jaar. Het programma is momenteel actief in België, maar er zijn

plannen om in de nabije toekomst uit te breiden naar andere Europese landen zoals Luxemburg, Duitsland,Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Dit telkens met de Cessna CJ4 Gen2, maar eveneens met de eerder besproken uitbreiding naar grotere modellen, zoals de Citation Latitude.

WERELDWIJDE ORGANISATIE, LOKALE AANPAK

Luxaviation wil graag zijn engagement voor een gepersonaliseerde klantenervaring benadrukken. Ondanks de uitbreidingsplannen blijft de klant centraal staan.Zo krijgt elke klant een toegewijde contactpersoon die instaat voor de dagdagelijkse opvolging van de reisbehoeften.

«Bij Luxaviation streven we er telkens naar om u de meest geschikte oplossing voor iedere verplaatsing aan te bieden. Hierbij houden we onder andere rekening met de vluchtafstand, het aantal passagiers, de prestaties die nodig zijn om te landen op de luchthaven die het dichtst bij de bestemming ligt alsook uw persoonlijke voorkeuren. Uw veiligheid en tevredenheid zijn onze prioriteit!» – Nicolas Kroll, Head of Sales, Luxaviation Belgium.

Luxaviation, met zijn rijke geschiedenis en sterke toekomstvisie, blijft de voorkeurspartner voor wie op zoek is naar een superieure reiservaring, zowel voor privé- als zakelijke reizen. Met SkyClub wilt het bedrijf de grenzen van de zakenluchtvaart verleggen, terwijl het diep geworteld blijft in haar klantgerichte filosofie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het verkoopteam van Luxaviation Belgium: [email protected] luxaviation.com

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Luxaviation.
luxaviation.com

Latest article