Inschrijven nieuwsbrief

Abonnement Magazine

Hillside Beach Club: jouw volgende familievakantie aan de Turkse Rivièra

Op zoek naar een plek voor een familievakantie? Aan de zuidkust van Turkije verwelkomt het Hillside Beach Club je in een idyllische omgeving, ideaal voor mooie herinneringen.

Hillside Beach Club, bekend als “Hemel op Aarde” bij zijn gasten, ligt in de prachtige privé-baai van Kalemya, omgeven door aromatische pijnboombossen en de glinsterende turkooisblauwe zee in Fethiye. Hier kun je pas de warme Turkse gastvrijheid ervaren. Want als we zeggen dat je met een glimlach terugkeert, dan overdrijven we niet: uit hun gasttevredenheidsonderzoek blijkt dat 99% van de gasten hun ervaring aanbevelen en maar liefst 74% keert terug naar het resort. Het succesverhaal van Hillside Beach Club vormde ook het onderwerp van een case study aan de Harvard Business School waar het resort als voorbeeld gesteld wordt van een succesvolle bedrijfscultuur, omwille van de authentieke managementstijl, de motivatie van het personeel en de hoge klantentevredenheid. Van je aankomst tot je vertrek, het personeel doet er alles aan zodat het voelt als thuiskomen. Dankzij attenties, oprechte service en aandacht voor detail is de Hillside Beach Club de perfecte keuze voor veeleisende gasten die echt willen ontsnappen en willen genieten van de vakantie van hun leven.

Met een enorm aanbod aan activiteiten voor alle leeftijden en interesses kunnen gasten een rustige en ontspannen vakantie of een actieve en avontuurlijke vakantie beleven. Hillside Beach Club blijft zijn faciliteiten verbeteren en upgraden en biedt een gevarieerd aanbod aan sporten en activiteiten voor haar gasten. Naast drie speciale tennisbanen, opent het een nieuw ontworpen baan voor padel. Gasten van Hillside Beach Club kunnen nu deze trend omarmen en de opwinding ervaren van deze spannende nieuwe sport tegen de achtergrond van de prachtige omgeving van het resort. Door de toenemende populariteit, maakt ook pickleball deel uit van Hillside’s sportaanbod, een nieuwe generatie racketsport die opvalt door zijn meeslepende en vermakelijke kenmerken, vergelijkbaar met een combinatie van tafeltennis, tennis en badminton.

Het resort hecht veel aandacht aan de lokale cultuur en stelt daarom een mooi aanbod aan lokale excursies. Avontuurlijke gasten nemen deel aan de Ghost Town Tour, een steile wandeling met een indrukwekkend uitzicht op het verlaten dorp Kayakoy. Er zijn ook een hele reeks sublieme hikes, 12 fietsroutes en boottochten om de kustlijn te ontdekken.

De verkoelende kalmte van de natuur bij Hillside Beach Club wordt naadloos gecombineerd met een breed scala aan activiteiten en aanbiedingen voor zowel gezinnen als koppels. Voor degenen die naar rust en afzondering zoeken, zijn Serenity Beach en Silent Beach de perfecte havens. Woon een yogales bij zonsopgang bij of geniet van een welverdiende massage met uitzicht op de adembenemende Egeïsche Zee. Je kunt ook een bezoek brengen aan een van de twee SANDA spa’s in de natuur.

Hillside Beach Club verrast met unieke evenementen voor het hele gezin. Tijdens de Feel Good Week (6-13 oktober) stimuleren gasten hun lichaam en geest tijdens een reeks ontspannende activiteiten, geleid door professionelen. Deelnemers volgen een meditatieve yogales, een onvergetelijke ijsbadervaring of een sound healing sessie op een privézeilboot.

Cultuurliefhebbers vinden ook hun gading bij Hillside Beach Club. Het exclusieve evenement Classical Music on the Sea verrast de gasten met live-concerten van een klassiek muziekorkest op een podium drijvend op zee. Ook het muziekfestival London Jazz in the Sun zal Fethiye vullen met muziek die culturele diversiteit promoot door middel van wereldklasse artiesten en opkomende sterren in de muziekindustrie.

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Hillside Beach Club

Latest article