Inschrijven nieuwsbrief

Abonnement Magazine

De nieuwe ID.7 Tourer, de elektrische revolutie van de premium break

Met de ID.7 Tourer, de elektrische tegenhanger van de iconische Passat Variant, breidt Volkswagen zijn gamma verder uit. Deze geheel elektrische premium break belooft een opmerkelijke combinatie van ruimte, comfort en efficiëntie, en biedt een verfijnd elektrisch alternatief voor het traditionele model.

Het nieuwe model onderscheidt zich door zijn ruime interieur. Het biedt comfortabel plaats aan vijf personen en heeft een laadcapaciteit van 605 liter. Met de achterstoelen neergeklapt neemt het laadvolume toe tot 1.714 liter, wat deze break ideaal maakt voor lange ritten of het vervoer van grote voorwerpen.

Lange afstanden

De wagen is verkrijgbaar met twee batterijopties: een van 77 kWh en een nieuwe van 86 kWh, waarmee een aanzienlijke actieradius kan worden bereikt. De batterij van 86 kWh biedt een bereik tot 687 km, waardoor de ID.7 Tourer een betrouwbare partner is voor lange afstanden.

De versie met de 86 kWh-batterij onderscheidt zich door zijn snelle laadcapaciteit, met een maximaal vermogen van 200 kW bij DC-snelladers. Deze technologie maakt het mogelijk om de batterij van 10 tot 80% op te laden in minder dan 30 minuten, wat grote flexibiliteit biedt voor lange ritten.

Ongeëvenaard comfort

Uitgerust met intelligente automatische airconditioning, stoelen met drukpuntmassage en een nieuwe Wellness-app voor een uiterst plezierige rijervaring, biedt de auto ongeëvenaard comfort. Het panoramische glazen schuifdak Smart Glas maakt het mogelijk om de transparantie van het dak aan te passen dankzij meerlagig glas voorzien van een vloeibare kristalfilm die elektronisch kan worden omgeschakeld naar transparant of ondoorzichtig.

De digitale We Connect-diensten maken van de ID.7 een connected car dankzij een geïntegreerde simkaart. Ze bieden realtime verkeersgegevens en informatie over oplaadstations. De app kan worden gebruikt om de actieradius en de toestand van de deuren en ramen te controleren, opladen op afstand te regelen en de airconditioning in te stellen.

Business uitvoering

De Volkswagen ID.7 Tourer is ook verkrijgbaar in Business-uitvoering, een exclusieve configuratie ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionele gebruikers. Deze uitvoering biedt een superieur comfort- en uitrustingsniveau, dat kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke klant. Voordelen zijn onder andere een zeer aantrekkelijke prijs/uitrustingsverhouding, een laag belastbaar voordeel van alle aard (VAA) en een geoptimaliseerde restwaarde, waardoor een rendabele oplossing voor bedrijven wordt gegarandeerd.

Naast zijn hoge restwaarde biedt de nieuwe ID.7 Tourer business een geoptimaliseerde Total Cost of Use, waardoor dit model bijzonder concurrerend is op de markt van premium elektrische voertuigen.

De ideale reisgezel

Volkswagen volgt niet alleen de trend naar elektrificatie; met de ID.7 Tourer stelt het merk nieuwe normen voor design, prestaties en comfort in het segment van elektrische breaks. Of het nu gaat om lange gezinsreizen of zakenreizen, de ID.7 Tourer is de ideale metgezel die geavanceerde technologie combineert met respect voor het milieu.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Volkswagen.

Lees ook :

De grootste investeringsbedrijven ter wereld winnen terrein

De nieuwe Volvo EX30, een krachtige elektrische SUV

Sani Resort: dé hotspot voor een luxueuze strandvakantie

Latest article