Inschrijven nieuwsbrief

Abonnement Magazine

De tweede ronde van de Belgian Golf League Corporate vond plaats in Hulencourt onder een stralende zon

De tweede ronde van de Belgian Golf League Corporate vond plaats in een stralende zon in Hulencourt op vrijdag 7 juni 2024. In de prachtige faciliteiten van de club konden de deelnemers genieten van onberispelijke greens en een gezellige sfeer. Dit was een belangrijke etappe in dit golfkampioenschap tussen ondernemingen.

Dankzij de uitzonderlijke kwaliteit van de banen konden de golfers genieten van ideale omstandigheden voor de wedstrijden van de tweede groep. De 48 bedrijven die zich hadden ingeschreven voor het evenement 2024 kregen de kans hun kleuren met trots te verdedigen en tegelijkertijd klanten, potentiële klanten en werknemers uit te nodigen om te delen in deze unieke ervaring.

Deze tweede ronde was ook een gelegenheid om origineel te netwerken in een tijdelijke ruimte, bevorderlijk voor uitwisselingen en ontmoetingen. De deelnemers konden professionele banden smeden in een uitzonderlijk kader, wat de geest van kameraadschap en samenwerking versterkte die kenmerkend is voor de Belgian Golf League Corporate.

De derde etappe, synoniem voor de laatste groepswedstrijd, vindt plaats op de exclusieve Royal Antwerp Golf Club op 28 juni. Nog een kans voor bedrijven om te schitteren op de greens.

Je kunt alle foto’s van deze zonnige dag vinden op: https://www.belgiangolfleague.be/corporate-league/pictures/.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met de Belgian Golf League Corporate.

LEES OOK :
Herbeleef de prestigieuze openingsavond van de Belgian Golf League Corporate
Een triomfantelijke start voor de Belgian Golf League Corporate in Hulencourt
Binnenkort een wereldwijde minimumbelasting voor miljardairs?

Latest article