Inschrijven nieuwsbrief

Abonnement Magazine

Terugblik op een regenachtige maar memorabele Summer Party

Op 18 juni vond de jaarlijkse Summer Party van Pierre Marcolini plaats in de winkel op de Zavel in Brussel. Het event werd georganiseerd in samenwerking met Forbes België en betoverde de gasten met een verfijnde mix van chocoladedelicatessen, champagne en vele andere lekkernijen.

Bij aankomst konden de gasten meteen genieten van de “Destination Vanille” zomercollectie chocolaatjes. De verfijnde doos bevat drie verschillende recepten, allemaal doordrenkt met verrukkelijke vanilletonen. Het eerste recept, Caramel vanille, biedt een romige ganache met een karamel coulis geparfumeerd met Tahiti-vanille, omhuld met pure chocolade. De tweede, Praliné vanille, combineert een praline van amandelen en hazelnoten met Madagaskar-vanille, Quimper-kant en een citroen coulis, alles omhuld met pure chocolade. De derde, Ganache vanille, is een heerlijke balans tussen hazelnootpraline en een ganache doordrenkt met vanille uit Nieuw-Caledonië en La Réunion, ook omhuld met pure chocolade.

Vervolgens werden de gasten getrakteerd op een unieke selectie “ter plekke gedraaide” ijsjes. De ultraverse sorbets en roomijsjes, die weinig suiker bevatten, zijn verkrijgbaar in 11 smaken: 7 roomijsjes en 4 sorbets, allemaal bereid met kwaliteitsproducten. Door het draaien in de turbine krijgen de ijsjes een luchtige en romige textuur. Een ware verwenning voor de smaakpapillen.

“Azië, land van verovering en contrasten”.

Voorafgaand aan het feest gaf Jeanne Guillet, CEO van Maison Pierre Marcolini, een lezing over het thema “Azië, land van verovering en contrasten”. Ze deelde haar ervaring en visie als Europese zakenvrouw op de handel met en in het Verre Oosten en bood verrijkende inzichten in de mogelijkheden en uitdagingen van een markt in volle expansie.

Jeanne Guillet - CEO van Pierre marcolini
Jeanne Guillet ©Natasha Bearzatto

Latest article