15.6 C
België

Investeren in een luxueuze beleving

Porto Montenegro, een verfijnde bestemming aan de kristalblauwe Adriatische Zee, staat wereldwijd bekend als een symbool van luxe en exclusiviteit. Gelegen in de baai van Kotor, heeft Porto Montenegro zich ontpopt tot een luxueuze lifestyle-beleving.

Niet voor niets is de Natuurlijke en cultuurhistorische omgeving van Kotor erkend als UNESCO-werelderfgoed en wordt het geroemd als een vooraanstaande bestemming voor jachten. Met een verbluffend portfolio van luxe appartementen biedt het de mogelijkheid om te investeren in de mooiste vakantiewoningen in Montenegro. Met ultramoderne faciliteiten, eersteklas services en een idyllische omgeving is deze plek dus een ware droom voor degenen die een vakantie in een glamoureuze setting willen meemaken.

Het is de eerste jachthaven ooit die de 5 Gold Anchor Platinum-accreditatie heeft gekregen, de hoogste status ter wereld voor een jachthaven. Wie Porto Montenegro bezoekt, kan zich ook tegoed doen aan meer dan 80 internationale modeboetieks, lokale luxewinkels, galeries, gastronomische restaurants en bars.

Synchro Yards

De bestaande South Village en de nieuwe buurt Boka Place hebben de luxe lifestyle-bestemming al tot leven gebracht. En met de aankondiging van de nieuwe premium buurt Synchro Yards lijken er nog meer spannende opties bij te komen. Synchro Yards levert ook een beach club met een zwembad en lagunes, evenals speciale ruimtes voor optredens en evenementen, restaurants en winkels van topkwaliteit. Een nieuwe premium wijk met twee luxe residenties: IVO Residences van Kerzner International, Aurora, en AERIS, beiden ontworpen door Woods Bagot. De gemene deler van de twee nieuwe residenties? Ze bieden een adembenemend uitzicht over de bekroonde jachthaven van Porto Montenegro, de Beach Club en de baai.

AERIS weerspiegelt een moderne jacht met strakke houten dekken, hoekige balkons en een moderne gevel. Het biedt 22 ruime woningen beschikbaar in 1-, 2-, 3-, en 4-slaapkamer lay-outs, evenals twee uitzonderlijke penthouses met een totale oppervlakte van meer dan 1.000m².

IVO Residences bestaat uit een selectie van 25 woningen met eersteklas voorzieningen zoals hotelconciërgediensten, hospitality op de kamer, lidmaatschappen van strand- en fitnessclubs, een privézwembad, een zonnedek en nog veel meer. IVO biedt een collectie luxe appartementen in verschillende indelingen: studio, 1, 2 en 3-slaapkamer appartementen.

Porto Montenegro is vlot bereikbaar via de luchthavens van Tivat, Dubrovnik en Podgorica, op slechts 2,5 à 3 uur vliegen van de belangrijkste Belgische luchthavens.

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Porto Montenegro. portomontenegro.com

LEES OOK:

Cartier lanceert een oproep aan jong talent

De Audi Q6 e-tron: een strategisch keerpunt voor Audi op de elektrische markt

Herbeleef de prestigieuze openingsavond van de Belgian Golf League Corporate

Latest article