Inschrijven nieuwsbrief

Abonnement Magazine

Hoe groeit een vrouwelijke leider op en naast het podium?

Het is 2024 en de wereld staat klaar om meer vrouwelijke leiders op het podium te zien.

In deze uitdagende tijden hebben we hun visie, ideeën en meningen nodig. Maar de meesten van ons vinden het moeilijk om als vrouwelijke leider te  groeien. “Als vrouwelijke leider in een overwegend mannelijke wereld worstel ik om de juiste toon te vinden”, luidt het. Voor de meesten van ons klinkt dit waar. Want zelfs vandaag hebben vrouwen in het bedrijfsleven niet dezelfde legitimiteit als mannen. We worden niet aan dezelfde normen gehouden. En ook krijgen vrouwen vaak hardere kritiek vergeleken met hun mannelijke tegenhangers. Wanneer een vrouw in een professionele setting spreekt, loopt ze op een slappe koord. Of ze wordt nauwelijks gehoord, of ze wordt als te agressief beoordeeld: “Wanneer een man vrijwel hetzelfde zegt, knikken de hoofden goedkeurend voor zijn fijne idee”, zegt Elizabeth Van Den Bergh.

Workshop

Om je te helpen je volledige leiderschap te omarmen en te gedijen, zijn we zeer trots om je de workshop “Hoe gedijt een vrouwelijke leider op en naast het podium?” aan te bieden op 24 juni om 13 uur. Geleid door Spreker Coach en Expert in Vrouwelijk Leiderschap Elizabeth Van Den Bergh.


Elizabeth gelooft dat “elke vrouw op een podium moet kunnen staan en de ruimte moet kunnen innemen terwijl ze zichzelf is. In volledige zelfvertrouwen en kracht.” In deze workshop vol praktische tips en realistische situaties zal zij je inspireren en kracht geven om rechtop te staan en je waarheid te spreken. Verwacht de beste inzichten en tips over mindset, innerlijke criticus en krachtige aanwezigheid. Je zult nutteloze patronen doorbreken en vervangen door versterkende.

Ontdek waar je jezelf tegenhoudt en welke zinnen je moet uitspreken om je zelfverzekerde en krachtige zelf te uiten. Aan het einde van deze workshop zal je een frisse en krachtige kijk hebben op hoe je een invloedrijke vrouwelijke leider kan zijn en de impact kunt hebben die je wenst.

Elizabeth Van Den Bergh
Elizabeth Van Den Bergh

Over Elizabeth Van Den Bergh

Elizabeth Van Den Bergh is een veelgevraagde internationale spreker coach en feminist die gelooft dat iedereen op een podium moet kunnen staan en er echt van moet kunnen genieten. Grote sprekers worden gemaakt, niet geboren. Ze heeft honderden leiders, ondernemers en executives gecoacht naar meer impact.
Ze is ook de hoofdspreker coach van TEDxFlanders. Ze coacht vrouwelijk leiderschap bij het Europees Parlement en bij een van de Big Four consultancybedrijven. Ze heeft het tot haar missie gemaakt om anderen, vooral vrouwen, te helpen betere sprekers en leiders te worden met een sterke en positieve visie.

In de loop der jaren heeft Elizabeth een unieke aanpak ontwikkeld gebaseerd op de pijlers: Zelfvertrouwen, Inhoud en Verbinding. Recentelijk lanceerde ze haar podcast Powerful Presence. En ze breidt haar bedrijf verder internationaal uit. Haar cliënten zijn toegewijde high-performers die hun impact willen vergroten door te spreken. Ze begrijpen dat persoonlijke groei en professionele groei hand in hand gaan.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen in deze workshop!

Contact:
Elizabeth Van Den Bergh
https://speaker.coach
LinkedIn

Lees ook:

Angelique Foré en Barbara De Beir van Generation WOW over het verbinden van vrouwelijk ondernemerschap

Belberry : de zoete smaak van een Belgische success story

 

Latest article